Som plastmagerelev har du garanti for praktikplads

Som plastmagerelev behøver du ikke være bange for, om du kan få en praktikplads. Vil du uddannelsen, så garanterer vi dig et sted at gå i lære.

Du hører det ofte: Unge på erhvervsuddannelserne kan ikke få en praktikplads. Men sådan er det ikke på plastmageruddannelsen.

I plastindustrien er vi nemlig helt afhængige af de dygtige faglærte unge, og vi ved, at du bare får en bedre uddannelse, hvis du kommer i praktik i en virksomhed. Derfor er vi gået sammen som branche om at love dig, at hvis du vil plastmagerfaget, så lover vi dig også, at der en praktikplads.

Vi har på nuværende tidspunkt kun mulighed for at tilbyde garantien for erhvervsuddannelsen og EUX-uddannelsen til plastmager. Voksenuddannelsen er altså ikke omfattet.

Ledige praktikpladser lige nu

25.05.2018LEGO KoncernenPraktikplads
Plastmager-EUX-elev i LEGO Koncernen Vil du skabe en karriere med uanede muligheder i verdens største legetøjsvirksomhed? Vil du kombinere en studentereksamen og muligheden for at læse videre med praktiske fag og en erhvervsuddannelse? Så skal du blive plastmager-EUX-elev hos LEGO Koncernen.
Link to Bliv plastmager-EUX-elev i LEGO
25.04.2018GN HearingPraktikplads
Plastmagerelev Vil du have et job, hvor sprøjtestøbemaskiner, præcisionsarbejde og udvikling er en fast del af hverdagen? Og er du klar til at lære alt om mikrofremstilling? Som vores nye plastmagerelev bliver du klædt på til en spændende karriere med teknologi og innovation.
Link to GN Hearing søger plastmagerelev: Bliv lærling hos GN
10.04.2018LEGO KoncernenPraktikplads
Bliv plastmagerlærling hos LEGO Koncernen Som plastmagerlærling hos LEGO Koncernen bliver du en del af en spændende virksomhed, hvor det skal være sjovt at gå på arbejde. Du lærer dit håndværk fra bunden med støtte fra kompetente kolleger, og du får rig mulighed for at udfordre dig selv.
Link to Tag din uddannelse som plastmager hos LEGO Koncernen