Som plastmagerelev har du garanti for praktikplads

Som plastmagerelev behøver du ikke være bange for, om du kan få en praktikplads. Vil du uddannelsen, så garanterer vi dig et sted at gå i lære.

Du hører det ofte: Unge på erhvervsuddannelserne kan ikke få en praktikplads. Men sådan er det ikke på plastmageruddannelsen.

I plastindustrien er vi nemlig helt afhængige af de dygtige faglærte unge, og vi ved, at du bare får en bedre uddannelse, hvis du kommer i praktik i en virksomhed. Derfor er vi gået sammen som branche om at love dig, at hvis du vil plastmagerfaget, så lover vi dig også, at der en praktikplads.

Vi har på nuværende tidspunkt kun mulighed for at tilbyde garantien for erhvervsuddannelsen og EUX-uddannelsen til plastmager. Voksenuddannelsen er altså ikke omfattet.

Ledige praktikpladser lige nu

27.10.2017Aage Vestergaard Larsen A/SPraktikplads
Plastmagerlærling Vil du have en uddannelse, hvor du kommer rundt af alle hjørner af plastproduktion? Vil du prøve kræfter med cirkulær økonomi i praksis? Så bliv plastmagerlærling hos Aage Vestergaard Larsen A/S.
Link to Du fortjener en komplet uddannelse – og den kan vi give dig hos Aage Vestergaard Larsen A/S!
03.10.2017GrundfosPraktikplads
Er du den næste plastmagerlærling hos Grundfos? Vil du tage ansvar for og være med til at præge de opgaver du bliver stillet over for? Så er du måske Grundfos' kommende plastmagerlærling.
Link to Er du den næste plastmagerlærling hos Grundfos?
30.03.2017Fiberline Composites A/SPraktikplads
Bliv en del af holdet som plastmagerelev hos Fiberline Composites Fiberline Composites søger en plastmagerlærling, der vil være en del af en spændende virksomhed i vækst. Du selv vælge om du vil tage uddannelsen som en EUX eller som en traditionel erhvervsuddannelse.
Link to Bliv en del af holdet som plastmagerelev hos Fiberline Composites