Du kan bo på AMU SYD i Ribe

Vil du gerne tage voksen-erhvervsuddannelsen til plastmager, og bor du langt fra skolen i Ribe? Så er AMU SYDs kollegie måske en mulighed.

AMU SYD i Ribe ligger i skønne omgivelser med ikke mindre end 400 tønder land skov og med golfbanen som nærmeste nabo. Der er boldbane på grunden, og området byder på gode muligheder for bl.a. vandre- og cykelture. Der er mulighed for at låne en cykel…. og så har vi en fantastisk kantine.

Mulighed for at bo på skolen

Mange kommer langvejs fra for at gå på AMU SYD i Ribe. Derfor er der mulighed for indkvartering på skolens kollegium, i enkeltværelser med eget bad, TV og trådløst WIFI.

Her får du mulighed for at træffe folk fra hele landet, og fra mange forskellige faggrupper, der er på uddannelse. Alle har det fælles mål at dygtiggøre sig under opholdet på skolen. Det giver dig gode muligheder for at finde nye bekendte og etablere venskaber på tværs af geografiske og faglige skel.

Masser af aktiviteter i fritiden

Du behøver ikke at kede dig i fritiden, når du bor på AMU SYDs kollegium. Der er masser at foretage sig. Skolen tilbyder bl.a. pool- og billardborde, dart, bordtennis samt adgang til fitnessudstyr.

Du har også mulighed for at spille golf på Ribe Golfbane, der ligger lige ved siden af skolen.

Danmarks ældste by Ribe ligger kun 8 km. fra skolen. Ribe by er et besøg værd. Kun få steder i landet ser man som her hele den middelalderlige bykerne bevaret, med gamle bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Besøg de mange museer og kirker og gå på indkøb i de hyggelige butikker i Ribe by.

Fantastisk kantine med god mad – lavet fra bunden

Køkkenpersonalet i AMU SYDs kantine kan lide at lave god mad og yde en høj service hver dag. De brænder for at lave mad fra bunden og går op i gode råvarer og kvalitet. Alt dette får du glæde af, når du bor på kollegiet i Ribe.