Plastindustrien Blivplastmager (32 Of 52)

VIDEREUDDANNELSE

Når du er blevet EUD plastmager, er der mange forskellige muligheder for at bygge ovenpå uddannelsen. Plastspecialist, produktionsteknolog, diplomingeniør eller maskinmester er bare nogle af mulighederne for videreuddannelse.

Bliv plastspecialist: En 1-årig overbygning for dig som plastmager

Når du er blevet plastmager har du mulighed for at tage en 1-årig overbygning og blive plastspecialist. Som plastspecialist får du mulighed for at få endnu flere udfordringer i din karriere i plastbranchen.

Uddannelsen er en 1-årig overbygning for plastmagere, som har eksisteret siden 2011 og haft stor succes. På uddannelsen får du mulighed for at bygge oven på din faglige viden og blive endnu dygtigere. Det gør dig i stand til at arbejde på tværs og udfylde endnu flere funktioner.

Læs mere her

Plastindustrien Blivplastmager (15 Of 52)
Plastindustrien Blivplastmager (23 Of 52)

Bliv ingeniør – flere muligheder for specialisering i plast

Som plastmager kan du med overgangskurser læse til diplomingeniør, og i nogle tilfælde kan du også læse til civilingeniør, hvor du kan specialisere dig inden for plast.

Selvom der ikke findes en specifik plast-ingeniøruddannelse, kan du tage spændende plastkurser på de forskellige tekniske ingeniøruddannelser på både bachelor og masterniveau - læs mere på Plastindustriens hjemmeside for ingeniører:

PlasticEngineering.dk

 

Erhvervsakademiuddannelser

Som plastmager kan du læse direkte videre på en erhvervsakademiuddannelse som produktionsteknolog. Uddannelsen er en erhvervsakademiuddannelse, der varer to år.

På uddannelsen til produktionsteknolog lærer du, hvordan fabrikation og produktion foregår i en virksomhed, og du beskæftiger dig bl.a. med design, udvikling og konstruktion af maskiner og anlæg, produktionsplanlægning og kvalitetsstyring. Læs mere om uddannelsen her: 

Produktionsteknolog

 

Andre tekniske akademiuddannelser

Der findes også andre tekniske akademiuddannelser med relevans for plastbranchen som f.eks. automationsteknolog eller energiteknolog. Begge uddannelser varer to år.

Kontakt erhvervsakademierne for at høre, hvilke linjer de tilbyder, og læs mere om uddannelserne her: 

Automationsteknolog    Energiteknolog 

 

Plastindustrien Blivplastmager (50 Of 52)
Plastindustrien Blivplastmager (6 Of 52)

Maskinmester - en bred teknisk uddannelse

Som plastmager kan du med overgangskurser komme ind på maskinmesteruddannelsen, som giver dig mulighed for at have ansvaret for virksomhedens maskiner.

Uddannelsen tager 3 ½ år, hvis du har en plastmageruddannelse, og giver dig kompetencerne til at varetage ansvaret for drift og vedligehold af tekniske anlæg og installationer.

Som færdiguddannet maskinmester kan du arbejde som projektleder, miljø- og kvalitetschef eller driftsleder.

Læs mere her

TEST 

Lorem ipsum dolor sit amet

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis.

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla.

Læs mere

Dette er en titel