EUX-internship-uge: Prøv vores helt nye uddannelse af i praksis

Er du nysgerrig på, om den nye plastmager-EUX kan være noget for dig? Tag med på vores helt gratis EUX-internship i starten af april og find ud af det gennem fire dage, hvor du både kan snuse til hverdagen i en virksomhed og på skolen.

Som EUX-plastmager kombinerer du den traditionelle erhvervsuddannelse til plastmager med en studentereksamen. Du får altså både boglige udfordringer, som matcher dem, du møder i gymnasiet, og lærer samtidig håndværket som plastmager.

Når du er færdig med din uddannelse, kan du derfor også selv vælge, om du vil ud og arbejde i en plastvirksomhed, eller du vil læse videre på en videregående uddannelse.

For at give dig mulighed for snuse til, hvad EUX-uddannelsen mere konkret indebærer, lancerer vi nu et helt nyt koncept: EUX-internship-ugen! Det foregår fra 3. til 6. april

 

Prøv hverdagen som EUX-elev i både skole og i virksomhed

Som deltager i EUX-intership-ugen finder du både ud af, hvad der sker på skolen og i en moderne plastvirksomhed.

Vi starter med to dage på Den jydske Haandærkerskole i Hadsten tæt ved Aarhus, hvor uddannelsen foregår. Den ene dag er praktisk orienteret og vil foregå i værkstedet. Den anden dag vil foregå på Teknisk Akademi, hvor vi vil se på de gymnasiale fag, på projektundervisningen med mere. Desuden vil vi kigge på uddannelsens indhold, praktik- og jobmuligheder .

De to næste dage foregår som praktik i en virksomhed. Det kan enten være i det område, hvor du selv bor, eller det kan være i nærheden af skolen i Hadsten, så du kan bo her i hele perioden

Programmet starter mandag d. 3. april, med mulighed for indkvartering på vores skolehjem søndag d. 2. april fra kl. 18.00. Programmet afsluttes torsdag d. 6. april ved arbejdstids ophør.

 

Helt gratis – men skynd dig at tilmelde dig!

Opholdet på skolen er selvfølgelig helt gratis inkl. kost og logi. Vi har et begrænset antal pladser – så skynd dig!

Lyder det som noget for dig? Send en mail til Peter Kjærsgaard fra Den jydske Haandværkerskole på pkk@djhhadsten.dk. Du kan også ringe til ham på 8937 0251.

Vil du gerne med, men kan du ikke den pågældende uge? Så læs mere her.

 

 

 

Bliv en del af vores interessebank og få nyt om dine muligheder som plastmager

Er du interesseret i at høre mere om konkrete karrieremuligheder i en af vores virksomheder? Så tilmeld dig vores interessebank og få mails om relevante events, studiejobs og meget mere.