PRØV DET AF: Tag med plastmageruddannelsens internship-uge i marts 2019

LEGO-klodser, vindmøller, højteknologisk emballage – og alt mulig andet i plast, som du bruger hver dag. Har du nogensinde tænkt over hvem, der laver det? Det gør Danmarks plastmagere! Tag med til vores internship-uger i marts og prøv, om det er noget for dig.

Som plastmager arbejder du i en af Danmarks topmoderne plastvirksomheder. Her styrer du og vedligeholder maskiner og robotter, du kontrollerer kvaliteten af produkter, og du opdager og retter fejl i produktionen.

Det kræver, at du kan tænke dig om – men også at du ikke bange for at få beskidte hænder.

Prøv det af i praksis

Nu kan du prøve det af i praksis. I uge 10  (fra 4. til 7. marts) inviterer vi nemlig igen Danmarks unge til at deltage i en internship-uge. Det har vi gjort flere gange med stor succes – og nu gør vi det altså igen!

Til vores internship-uger får du muligheden for at bo på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten, hvor uddannelsen foregår. Du kommer til at møde de andre elever, og se hvordan det hele foregår på en af vores virksomheder. Vi lover dig, du ikke vil blive skuffet.

Internship-ugerne er primært rettet mod elever i 9. og 10. klasse.

Helt gratis – men skynd dig at tilmelde dig!

Opholdet på skolen er selvfølgelig gratis inkl. kost og logi. Vi har et begrænset antal pladser – så skynd dig!

Lyder det som noget for dig? Send en mail til Peter Kjærsgaard fra Den jydske Haandværkerskole på pkk@djhhadsten.dk. Du kan også ringe til ham på 8937 0251.

Vil du gerne med, men kan du ikke den pågældende uge? Så læs mere her.

Billeder fra Den jydske Haandværkerskole.