PRØV DET AF: Tag med til plastmageruddannelsens internship-uge

LEGO-klodser, vindmøller, højteknologisk emballage – og alt mulig andet i plast, som du bruger hver dag. Har du nogensinde tænkt over hvem, der laver det? Det gør Danmarks plastmagere! Tag med til vores internship-uger og find ud af, om det er noget for dig.

Som plastmager arbejder du i en af Danmarks topmoderne plastvirksomheder. Her styrer og vedligeholder du maskiner og robotter, du kontrollerer kvaliteten af produkter, og du opdager og retter fejl i produktionen.

Det kræver, at du kan tænke dig om – men også at du ikke bange for at bruge hænderne.

Prøv det af i praksis

Nu kan du prøve det af i praksis. 2 gange om året inviterer vi nemlig igen Danmarks unge til at deltage i en internship-uge.

Til vores internship-uger får du muligheden for at bo på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten. Du kommer til at møde de andre elever og se, hvordan det hele foregår på en af vores virksomheder. Vi lover dig, at du ikke vil blive skuffet.

Internship-ugerne er primært rettet mod elever i 9. og 10. klasse.

Helt gratis – tilmelding efter først-til-mølle!

Næste internship-uger finder sted i uge 13, 14, 18 og 19.

Opholdet på skolen er selvfølgelig helt gratis inkl. kost og logi. Vi har et begrænset antal pladser – så skynd dig!

Lyder det som noget for dig? Send en mail til Peter Kjærsgaard fra Den jydske Haandværkerskole for at få mere information om den næste internship-uge: pkk@djhhadsten.dk/ 8937 0251.

Vil du gerne med, men kan du ikke den pågældende uge? Så læs om at komme i Brobygningsforløb i stedet for.

Billeder fra Den jydske Haandværkerskole.