Som plastmagerelev har du gode muligheder for at få en praktikplads

Som plastmagerelev behøver du ikke være bange for, om du kan få en praktikplads. Vil du uddannelsen, så er der gode muligheder for praktik.

Du hører det ofte: Unge på erhvervsuddannelserne kan ikke få en praktikplads. Men sådan er det ikke på plastmageruddannelsen.

I plastbranchen er der generelt gode muligheder for at få en praktikplads til EUD-elever, der kan og vil lære plastmagerfaget. I plastindustrien er vi nemlig helt afhængige af dygtige faglærte medarbejdere.

Som plastmagerlærling skal du have lyst til og mod på at blive en del af en arbejdsplads på lige fod med dine kollegaer. Vi sætter stor pris, at på man møder til tiden, er selvstændig og tager initiativ, samt er nysgerrig på at lære plastmagerfaget. Du behøver ikke at have høje karakterer, men du skal kunne sige ja til dette for at få en praktikplads. Du skal også være indstillet på muligvis at flytte efter en praktikplads i en anden del af landet.

En del elever starter uden en praktikplads, men skolerne er meget behjælpelige med at finde en løsning for alle.

Ledige praktikpladser lige nu

17.09.2019House of CompositesPraktikplads
House of Composites søger kulfiber-plastmagerlærling House of Composites ved Kolding leverer højkvalitets-kulfiberkompositløsninger og søger engagerede lærlinge, der brænder for deres fag, og ønsker at dygtiggøre sig hver dag.
Link to House of Composites søger kulfiber-plastmagerlærling
13.09.2019Fiberline CompositesPraktikplads
Fiberline søger plastmager- eller procesoperatørlærling (ungdomslærling) Hvis du vil være specialist i hærdeplast og gerne vil udvikle dit talent, så er Fiberline Composites måske lige noget for dig.
Link to Fiberline søger plastmagerlærling (ungdomslærling)
03.09.2019GrundfossPraktikplads
Grundfos søger plastmagerlærling Uddannelsen varer 4 år og starter med et grundforløb på en teknisk skole. Den efterfølgende praktiktid i virksomheden er kombineret med 4 skoleophold, hvor du lærer den teoretiske side af faget, som du efterfølgende afprøver i virksomheden.
Link to Grundfos søger plastmagerlærling