Som plastmager har du gode muligheder for at få en læreplads

Som plastmager behøver du ikke være urolig for, at du ikke kan få en læreplads. Vil du uddannelsen, så er der meget gode muligheder for dig.

I plastbranchen er der generelt meget gode muligheder for at få en læreplads for plastmager-lærlinge, der kan og vil lære plastmagerfaget. I plastindustrien er vi nemlig helt afhængige af dygtige faglærte medarbejdere.

Som plastmager skal du have lyst til og mod på at blive en del af en arbejdsplads på lige fod med dine kollegaer.

Du behøver ikke at have høje karakterer, men du skal kunne sige ja til dette for at få en læreplads. Du skal også være indstillet på muligvis at flytte efter en læreplads i en anden del af landet.

Vi sætter stor pris på, at du møder til tiden, er selvstændig og tager initiativ, samt er nysgerrig på at lære plastmagerfaget.

En del lærlinge starter uden en læreplads, men skolerne er meget behjælpelige med at finde en løsning for alle.

Søger du en læreplads?

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning som plastmager til virksomheder i plastindustrien. Du kan downloade en liste her med alle godkendte virksomheder.

Hvis du er i tvivl om hvem du skal sende din ansøgning til, så ring på virksomhedens hovednummer og spørg efter den uddannelsesansvarlige person. Husk at forklare hvorfor du ringer, så kan de bedre hjælpe dig.

Her kan du se jobopslag fra virksomheder, som jævnligt tager imod lærlinge:

Alle EUX-lærling Plastmagerlærling Praktikplads