Som plastmagerelev har du garanti for praktikplads

Som plastmagerelev behøver du ikke være bange for, om du kan få en praktikplads. Vil du uddannelsen, så garanterer vi dig et sted at gå i lære.

Du hører det ofte: Unge på erhvervsuddannelserne kan ikke få en praktikplads. Men sådan er det ikke på plastmageruddannelsen.

På plastmageruddannelsen garanterer vi en praktikplads til unge EUD-elever der kan og vil lære plastmagerfaget. I plastindustrien er vi nemlig helt afhængige af dygtige faglærte unge, og vi ved, at du bare får en bedre uddannelse, hvis du kommer i praktik i en virksomhed.

Derfor er vi gået sammen som branche om at sikre praktikpladser til unge, der kan og vil.

Som plastmagerlærling skal du have lyst til og mod på at blive en del af en arbejdsplads på lige fod med dine kollegaer. Vi sætter stor pris, at på man møder til tiden, er selvstændig og tager initiativ, samt er nysgerrig på at lære plastmagerfaget. Du behøver ikke at have høje karakterer, men du skal kunne sige ja til dette for at være sikret en praktikplads. Du skal også være indstillet på muligvis at flytte efter en praktikplads i en anden del af landet.

Ca. 85 procent af eleverne starter uden en praktikplads, men skolerne er behjælpelige og finder med ganske få undtagelser en løsning for alle .

Vi har på nuværende tidspunkt kun mulighed for at tilbyde garantien for erhvervsuddannelsen og EUX-uddannelsen til plastmager. Voksenuddannelsen er altså ikke omfattet.

Ledige praktikpladser lige nu

13.02.2019DanfossPraktikplads
Danfoss søger ny lærling til plastmager uddannelsen Kan du se dig selv som lærling i en global virksomhed, hvor hverdagen er præget af faglighed, højt engagement og et godt fællesskab? Har du viljen til at yde en seriøs indsats og brænder du for at få en karriere indenfor industrien – så er du måske vores nye lærling.
Link to Danfoss søger ny lærling til plastmager-uddannelsen
08.02.2019LEGO KoncernenPraktikplads
Bliv plastmagerlærling hos LEGO Koncernen Som plastmagerlærling hos LEGO Koncernen bliver du en del af en spændende virksomhed, hvor det skal være sjovt at gå på arbejde. Du lærer dit håndværk fra bunden med støtte fra kompetente kolleger, og du får rig mulighed for at udfordre dig selv.
Link to Tag din uddannelse som plastmager hos LEGO Koncernen
07.02.2019LEGO KoncernenPraktikplads
Plastmager-EUX-elev i LEGO Koncernen Vil du skabe en karriere med uanede muligheder i verdens største legetøjsvirksomhed? Vil du kombinere en studentereksamen og muligheden for at læse videre med praktiske fag og en erhvervsuddannelse? Så skal du blive plastmager-EUX-elev hos LEGO Koncernen.
Link to Bliv plastmager-EUX-elev i LEGO