Made by
Malou

Plastmagerelev

hos DBI Plastics

Plastmageruddannelsen giver Malou jobsikkerhed

Navn: Malou Ellegaard
Alder: 23
Plastmagerelev hos: DBI Plastics A/S

Hvad laver du hos DBI Plastics?
Jeg er opstiller. Det vil sige, jeg tager forme ned fra maskinerne, sætter nye op og sørger for, maskinen producerer tingene, som den skal. Jeg arbejder med nye forme og maskiner hver dag, så det bliver aldrig kedeligt.

Hvad kan du godt lide ved dit job og ved uddannelsen?
Jeg kan godt lide følelsen af, at når jeg sætter noget op og får det til at køre, så bliver tingene produceret, som de skal. Det er rart at se et produkt, som jeg har sørget for bliver lavet. Skolen er også god, og det man lærer er faktisk relevant når man kommer ud til sin virksomhed.

Jeg havde faktisk en anden uddannelse, men den kunne jeg ikke få noget job med. Her er det gode ved plastmageruddannelsen, at skolen og industrien lover at finde en praktikplads, hvis man ikke selv kan finde en, og at der er masser af jobs, når man er færdig.

Hvordan fandt du ud af, at du ville du være plastmager?
Jeg havde aldrig rigtig tænkt over, at det fandtes, men når man så lærer om det, er det ret spændende, og egentlig super vigtigt for at alt kan jo blive lavet i plastik. Jeg var arbejdsløs, så jeg snakkede med kommunen om, hvad jeg skulle gøre. Jeg har tit tænkt på, hvad der foregår inde på fabrikken hos DBI, så kommunen arrangerede, at jeg kunne komme i praktik hos dem. De synes godt, de kunne bruge mig, så jeg startede på plastmageruddannelsen i Hadsten og er så lærling hos DBI.

Malou Plastmagerelev

Plastmageruddannelsen giver Malou jobsikkerhed

Læs mere om Malou >
Læs mere om Malou
Niels Plastmagerelev

Niels styrer linjerne hos Fiberline

Læs mere om Niels >
Læs mere om Niels
Silja Plastmagerelev

Praktik hos Grundfos overbeviste Silja om at bliv plastmager

Læs mere om Silja >
Læs mere om Silja
Thea Plastmagerelev

Thea laver noget, der gør mennesker i hele verden glade.

Læs mere om Thea >
Læs mere om Thea