Plastindustrien Blivplastmager (10 Of 52)

Mød Adrian, der er plastmagerlærling hos LEGO Koncernen

"Plastmageruddannelsen giver mig mulighed for at arbejde med store maskiner, som så udvikler min teknologiske viden"

Nedenfor kan du lære Adrian bedre at kende og læse om, hvad han bedst kan lide ved at være faget.

Jeg synes det er spændende at få viden omkring de forskellige plasttyper og vide hvordan man arbejder med dem

- Adrian, 16 år

Hvorfor har du valgt at uddanne dig til plastmager?

Jeg valgte starte på plastmageruddannelsen fordi jeg har en drøm om at arbejde i produktionen hos LEGO Koncernen. Jeg har været så heldig at få læreplads hos LEGO Koncernen, så jeg skal allerede i gang med at udleve min drenge-drøm. 

Jeg synes det er spændende at få viden omkring de forskellige plasttyper og vide hvordan man arbejder med dem. Når jeg starter på min læreplads i LEGO Koncernen kommer jeg også til at arbejde med sprøjtestøbemaskiner der producere LEGO-klodser, hvilket jeg også ser frem til.

Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til andre der enten er interesseret i specifikke virksomheder der producerer produkter plast eller har en interesse i de store maskiner vi arbejder med.

Hvordan er det at læse EUX-plastmager?

Jeg er igang med en EUX-plastmager uddannelse da det giver en god kombination mellem teoretisk- og praktisk viden. På den måde har får jeg både en studenterhue og en erhvervsuddannelse, så jeg har mulighed for at følge flere drømme senere, fordi jeg kan læse videre på en videregående uddannelse hvis jeg har lyst. 

Jeg drømmer om at blive en fast del af LEGO Koncernens produktion og det kan være at dette betyder at jeg på et senere tidspunkt videreuddanner mig.

Plastindustrien Blivplastmager (45 Of 52)
Plastindustrien Blivplastmager (41 Of 52)

Hvad drømmer du om at bruge uddannelsen til?

Jeg drømmer om at blive en fast del af LEGO Koncernens produktion og være med til at skabe en god oplevelse for børn i hele verden. Om dette betyder at jeg går direkte videre i produktionen efter min uddannelse eller om det betyder at jeg på et senere tidspunkt videreuddanner mig ved jeg endnu ikke. 

Hvad er dine tanker om den grønne omstilling?

Jeg synes det er fedt at man kan lave plastik mere genanvendelig og grøn. Både at der kan spares penge på materialer, men også at det kan hjælpe miljøet. Jeg synes personligt selv at det er spændende med de mange miljøvenlige muligheder for at lave plast. Jeg kunne godt tænke mig selv at være med til at producere miljøvenligt plast.

Flere portrætter

Plastindustrien Blivplastmager (35 Of 52)

Rasmus

Plastmagerlærling

Rasmus er ved at uddanne sig til EUX-plastmager og er lærling hos Berry Superfos. Læs mere her.

Plastindustrien Blivplastmager (23 Of 52)

Jasmin

Plastmagerlærling

Jasmin er ved at uddanne sig til EUX-plastmager. Læs mere her.

Plastindustrien Blivplastmager (12 Of 52)

Alexander

Plastmagerlærling

Alexander er ved at uddanne sig til EUX-plastmager og er lærling hos Berry Superfos. Læs mere her.

TEST 

Lorem ipsum dolor sit amet

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis.

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla.

Læs mere

Dette er en titel