MEDLEMSSIDE

Vil du have hjælp til at finde din næste plastmagerlærling? Kom forrest i kampen om at sikre, at de dygtigste unge vælger en fremtid i din virksomhed. Her på siden finder du skabeloner, guides og forskelligt materiale, som du kvit og frit kan bruge i din rekruttering.

Skabelon til lærepladsopslag

Et godt lærepladsopslag er essentielt for effektiv tiltrækning af de rigtige lærlinge. Her finder du en skabelon til, hvad et godt lærepladsopslag kan indeholde, og hvad du bør overveje.

Skabelonen kan du downloade og redigere i, så den passer til lige præcis din virksomheds behov. Du har mulighed for at få dit lærepladsopslag lagt på hjemmesiden og delt på vores Facebookside. Læs mere på siden her. 

Download

Få dit opslag på hjemmesiden

Vil du have dit lærepladsopslag på blivplastmager.dk?

Du har mulighed for at indrykke et aktuelt opslag med ansøgningsfrist eller et fast opslag som inviterer lærlinge til at ansøge uopfordret hele året. Du kan finde en skabelon til læreplads opslag under "skabelon til lærepladsoptag" på siden her. 

Skriv dig op her og vedhæft dit lærepladsopslag, så sørger vi for at få det lagt på hjemmesiden. 


Få dit opslag på Facebook

Vil du have delt dit lærepladsopslag gratis på Bliv Plastmagers Facebookside? Her spredes dit opslag organisk og når ud til rigtig mange potentielle lærlinge. Dermed er det en effektiv måde at sprede opslaget og kendskabet til din virksomhed på. 

Skriv dig op her og vedhæft dit lærepladsopslag og eventuelt et foto, så sørger vi for, at det kommer på Facebooksiden hurtigst muligt. 

Bliv Plastmager folder 

Bliv Plastmager folder
Folderen fortæller om uddannelsen og jobbet som plastmager. Download den og læs den digitalt eller upload den på din virksomheds hjemmeside. Ønsker du at få tilsendt fysiske eksemplarer af foldere – fx til skolebesøg eller uddannelsesmesser? kontakt os på (Skal afklares) 

Download

Tilkøb online annoncering

Boost og målret dit lærepladsopslag gennem tilkøb af online annoncering. Du bestemmer annoncebudgettet, og vi sørger for at opsætte og målrette annoncen til netop din virksomhed, eksempelvis ift. geografi. På den måde når du endnu længere ud med dit lærepladsopslag og rammer de kandidater, der er mest relevante for din virksomhed. I linket herunder har du mulighed for at se eksempler på annoncetekster og grafisk materiale.

Download

Skriv dig op her for at blive kontaktet angående tilkøb af online annoncering. 

Ønsker I at profilere jer grønt? hent inspiration i den grønne grundfortælling her

Download kampagnemateriale 

Billedpakke
Download kampagnebilleder og brug dem frit i din egen kommunikation om fx lærepladsopslag på din virksomheds hjemmeside eller sociale medier.

Film
Download kampagnefilm og del dem på fx hjemmeside eller sociale medier, når din virksomhed skal fortælle om muligheden for at blive plastmagerlærling hos jer. 

Rollup og banner
Download trykklare rollups og bannere, som du kan bruge på din virksomhed eller i forbindelse med uddannelsesmesser og -events.

Download

TEST 

Lorem ipsum dolor sit amet

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis.

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla.

Læs mere

Dette er en titel